↑ Volver a NOTICIES

Presentació d’esbossos 2018

         El casal de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata va acollir la passada nit del divendres 11 de novembre l’acte de la Presentació d’esbossos i maquetes dels monuments que plantarà en la seua demarcació per a 2018.

L’acte va estar presidit pels representants d’este exercici, Emilio Martínez Abella i Sandra Ortega Sanabria de la comissió major i per Marta Gómez Pardo de la infantil, junt amb els artistes Bernardo Estela Parra i José Jarauta “Pepo”.

 Una vegada descobert l’esbós i la maqueta, amb l’ajuda de la Fallera Major Infantil, Marta, l’artista alcireño Bernardo Estela va explicar als assistents els detalls de la falla que porta per lema “Madre Natura”, desgranant les seues diverses escenes entorn de la naturalesa.

A continuació, Pepo junt amb la Fallera Major, Sandra, van desvelar l’esbós i la maqueta de la falla que portarà l’artista a esta Comissió. “La funció que no funciona” és el lema que ha triat Pepo per a este projecte que representa una funció de circ, dirigida per ell mateix, que no funciona, segons va manifestar durant la presentació.

Una vegada exposats els projectes es va procedir a la simbòlica firma de contractes amb els artistes com és tradicional en esta Comissió.

El President, Emilio Martínez, va manifestar que tant ell com la seua comissió estan molt il·lusionats en estos projectes ja que tornen a depositar la confiança en dos grans artistes que ja van tindre l’oportunitat de plantar en anys anteriors.

Entre els invitats va destacar l’assistència del poeta Manuel Andrés Zarapico que s’encarregarà de realitzar els versos sobre les falles per al llibret.

Mes fotografies en la galeria.