↑ Volver a NOTICIES

Presentació FFMM 2018

Dissabte passat 25 de novembre, la comissió de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea es va concentrar en el saló de les Escoles Sant Josep de València per a celebrar un dels seus actes més importants de l’exercici faller, la Presentació de les seues Falleres Majors i Corts d’Honor.

Les dos grans protagonistes, Sandra Ortega Sanabria i la xiqueta Marta Gómez Pardo van veure com el seu somni s’anava fent realitat en una gran gala que va acabar amb un espectacle musical on van participar xicotets i majors de la Comissió.

Una vegada acreditades com a Falleres Majors, les protagonistes ja en els seus trons pogueren escoltar les delicioses paraules que els van dedicar els seus mantenidors. Va ser, Patricia Ortega, l’encarregada d’exalçar la figura de la seua germana Sandra mentres que a la xicoteta Marta va ser el faller de la Comissió i gran amic de la seua família, Alfonso Ruiz..

Ambdós protagonistes, acompanyades del President, Emilio Martinez Abella van rebre la visita de les autoritats del municipi així com a associacions i la resta de comissions veïnes que no volgueren perdre’s este esdeveniment