NOTICIES

Despedida de Sandra y Marta

Com és tradicional en esta Comissió, Les Falleres Majors de l’exercici 2017/2018, Sandra i Marta, es van despedir del seu regnat col·locant els seus fotografies com a record junt amb la resta de Falleres Majors

Ver página »

Disitinció “Flama” 2018

Dijous passat 19 de maig, en la sala d’actes del Museu del Gremi d’Artistes Fallers de València els representans de l’exercici passat, Marta, Sandra i Emilio van arreplegar la distinció “Flama” a l’ús de la llengua valenciana en els els cartells de la falla infantil, organitzat per l’Associació Cultural Casal Berant i Baldoví.

Ver página »

La Falla A. Molle en la Marxa contra el càncer

En el matí del diumenge 22 d’abril la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea també ha participat i contribuït en la Marxa contra el càncer organitzada per AECC i l’Ajuntament de Mislata la recaptació del qual ha sigut destinada a l’AECC.

Ver página »

La Falla Antonio Molle en S. Isidre

                      Durant este passat cap de setmana els representants de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea van poder assistir als actes que va celebrar la Clavaria de Sant isidre de Mislata en honor al seu patró.                

Ver página »

La Falla Antonio Molle participa en “Moños Rosas”

Hui, diumenge 10 de juny, els nostres representants Emilio, Celia i Samuel han assistit a l’esdeveniment “Moños Rosas” organitzat per la Falla L’Eliana-Cid i han pogut participar de totes les seues activitats però el mes important ha sigut poder donar el pèl arreplegat en la comissió gràcies a eixos fallers anònims.

Ver página »

President en Falla A. Molle

Ver página »

Representants 2018/2019

NOUS REPRESENTANTS EN LA FALLA ANTONIO MOLLE-GREGORIO GEA En la nit de divendres passat 20 d’abril la Comissió de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea va acabar de completar el seu quadro d’honor per a l’exercici 2018/2019, desvelant els noms de les seues Falleres Majors i President Infantil. En Junta General esta Comissió va triar com …

Ver página »