↑ Volver a NOTICIES

Presentació d’essbós i firma de contracte.

term papersdo my essay cheap

El casal de la comissió fallera d’Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata va acollir la passada nit del divendres l’acte de la Presentació de l’esbós de la falla que plantarà en la seua demarcació per a 2019.

L’acte va estar presidit pels representants d’este exercici, el President Emilio Martínez Abella i la Fallera Major, Andrea Salvador Moreno de la comissió major i Samuel Ferrer Navarro i Celia Manyes Ferrer de la infantil, junt amb els artistes.

Per a enguany, la Comissió ha confiat en els artistes Paco Quadros i David Zahonero per a la realització del monument. L’acte va començar amb la simbòlica firma del contracte com és tradicional en esta Comissió, entre dites representants i els artistas.. A continuació, l’artista Paco Quadros, va explicar als assistents este senzill però al mateix temps complicat projecte que li ha proposat la Comissió.

Amb el títol “Ja estem asentats“, la Comissió ha volgut plasmar un fet històric per a ells, la nova ubicació del seu casal tan buscada durant molts anys. Això queda reflectit amb la plantà de més de 300 cadires que correspondran a cada un dels fallers de la Comissió tant major i infantil.

L’artista manifestava que esta falla serà un repte per a ells ja que cada cadira representarà a un faller i per tant hauran de personificar-les a cada un d’ells a través de la sàtira i la crítica i sempre realçant els valors d’igualtat, respecte i llibertat.

Enguany la Comissió també tindrà la possibilitat de participar en la plantà d’este monument ja que cada faller podrà adjuntar a la seua cadira una nota on manifeste el que crega oportú perquè el foc purificador ho devore en la nit de la cremà.

Una vegada acabat l’acte, les Falleres Majors, Presidents i artistes, van brindar amb els assistents per este nou projecte. El President de la Comissió, Emilio Martinez, manifestava que “gracias al treball i esforç de tots els fallers els sons es poden cumplir.”