↑ Volver a NOTICIES

Presentació d’esbosso infantil

Divendres passat 11 la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea presentava l’esbós de la falla infantil així com firmava el contracte amb l’artista faller.

En primer lloc el President Infantil, Samuel Ferrer Navarro, i la Fallera Major Infantil, Celia Mañas Ferrer, junt amb l’artista, Francisco Martínez Heredia plasmaven les seues firmes en un simbòlic contracte representat en un pergamí, com a record del dit acte.

A continuació els tres protagonistes de la nit descobrien un ninot ja ha acabat de la falla per a donar pas a una breu explicació per part de l’artista.

Amb el títol “Civilitzacions” l’artista Francisco Martínez, va explicar que a través d’esta falla farem un repàs per moltes de les civilitzacions que han existit i existixen al llarg de la Història de la Humanitat i que ens han aportat grans llegats a la societat actual.

L’artista va concloure manifestant que “en definitiva, una gran falla infantil plena de color, de cultura i amb un gran contingut didàctic, que estem convençuts que farà les delícies de xiquets i majors”

Una vegada acabat l’acte, les Fallera Majors, Presidents i artista van brindar amb els assistents per este ambiciós projecte.