Dia de la Comunitat Valenciana

El passat 9 d’octubre amb motiu del Dia de la Comunitat València la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea va participar en els actes que l’Agrupació de Falles juntament amb l’Ajuntament de Mislata van celebrar per a tal festivitat.
En primer lloc i aprofitant aquesta efemèride es va celebrar el tradicional Trasllat de la Senyera pel que els nostres representants juntament amb la resta de Comissions i membres de l’Agrupació van acudir a la Falla Pare Santonja-Cardenal Benlloch a recollir la Senyera de l’Agrupació de Falles de Mislata.
A continuació, van acudir a la Pl. La Constitució on l’Ajuntament va celebrar un acte institucional en el qual va fer lliurament de les seues Distincions Honorífiques, uns reconeixements que destaquen les actuacions més significatives de col·lectius o membres de la ciutadania de Mislata.


Després de finalitzar l’acte institucional, des de l’Ajuntament va partir la tradicional processó cívica de la Senyera, en la qual l’emblema de tots els valencians i valencianes va recórrer els principals carrers del centre de Mislata fins a arribar als jardins de Casa Sendra, on es va realitzar un acte d’homenatge protagonitzat per les comissions falleres de la ciutat.
Seguidament es va concloure l’acte del Trasllat de la Senyera entregant-la en el nostre casal on serà custodiada en tot aquest exercici faller.

 

Més fotografies en la secció Galeries