LA FALLA ANTONIO MOLLE PRESENTA ELS SEUS ESBOSSOS 2023

El casal de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata va acollir la passada nit del divendres 11 de novembre l’acte de la Presentació d’esbossos de les falles que es plantaran en la seua demarcació per a 2023.

L’acte va estar presidit pels representants d’este exercici, la Presidenta Mª Teresa Martínez Bellver i la Fallera Major, Patricia Ramón Cortés de la comissió major i Ximo Buleo Ródenas i Blanca Moncho Jordà de la infantil, junt amb els artistes fallers.

L’acte va començar amb la presentació dels artistes a través d’una xicoteta exposició de les seues trajectòries professionals.

La Comissió ha confiat en el taller alacantí  Superarte format per la parella, José Manuel Feliu i Fátima Garallabú, per a la realització de la falla infantil i en el taller Art Efímero, representat també per l’alacantí Fran Santonja per a la falla gran. 

A més d’estos grans artistes, enguany la Comissió té la sort de comptar amb la col·laboració desinteressada de Roberto Elías, com a guionista i crític de la falla infantil.

Una vegada descobert l’esbós i la maqueta, amb l’ajuda de Blanca i Ximo, els jóvens artistes, José i Fátima, que debuten a València amb una il·lusió immensa, van explicar als assistents els detalls de la falla que porta per lema “El cicle fallero” desgranant les seues diverses escenes entorn de les activitats que realitzen els infantils en esta comissió durant tot un exercici o cicle faller.

A continuació, Fran Santonja junt amb la Fallera Major i Presidenta, van desvelar l’esbós de la falla que plantarà l’artista en esta Comissió. “¡Qué barbaritat” és el lema que ha triat Fran per a este projecte que representa l’actualitat social, política i laboral a través del món víking, segons va manifestar durant la presentació.

Una vegada exposats els projectes es va procedir a la simbòlica firma de contractes amb els artistes com és tradicional en esta Comissió.

Per a acabar l’acte, les Falleres Majors, Presidents i artistes, van brindar amb els assistents per estos nous projectes. La Presidenta de la Comissió, Mª Teresa Martínez, manifestava que “tanto ella com la seua comissió estaven molt il·lusionats en estos dissenys i sobretot per tindre la sort i honor de comptar amb uns grans professionals entusiastes i compromesos des del primer moment que li ls va oferir ser artistes de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea”.

Mes fotografies en la galeria